ПочетокРаботно претседателствоЧленовиСемејствата на членовитеСпонзориКонтролен одборФотографииКорисни адресиКонтактАрхиваАрхива 2011 избори
Добродојдовте на интернет страните на Друштвото „Македонија“ - Echallens
Основано во 1989
Членови
  
Име и презиме: Илиев Ило
член во друштвото: од 2010 год.
тел: 076 277 94 27

 

Име и презиме: Корбоски Тони
функција во друштвото:
Претседател на секторот за спорт
член во друштвото од: 2010 год.
тел: 076 525 26 53
 Име и презиме: Звонко Илиев
член во друштвото од: 2001 год.
тел. 076 738 63 33
 Име и презиме: Јанев Ацо
член во друштвото од: 2002 год.
тел. 076 319 87 91
 
Име и презиме: Гонев  Спасо
член во друштвото од: 1989
тел: 021 881 60 35
 Име и презиме: Тони Стојанов
Во друштвото од: 1991 год.
тел: 079 788 35 19
 Име и презиме: Мирчев Никола
Во друштвото од: 1999 год.
тел: 078 814 44 66
 

 


Име и презиме: Кромидоски Дончо
во друштвото од: 1990
тел. 079 688 5104
 


Име и презиме: Петров Зоран
Во друштвото од: 2000 год.
тел: 076 237 85 21

 

Наум Србиноски
Член
во друштвото од 1991годинаНиколовски Златко
Член
во друштвото од 2004 годинаИлиев Драги
Член во друштвото од 1991 годинаТрајчески Бранислав,
Член во друштвото: 2004 год.
тел: 078 718 27 43


ПочетокРаботно претседателствоЧленовиСемејствата на членовитеСпонзориКонтролен одборФотографииКорисни адресиКонтактАрхиваАрхива 2011 избори