ПочетокРаботно претседателствоЧленовиСемејствата на членовитеСпонзориКонтролен одборФотографииКорисни адресиКонтактАрхиваАрхива 2011 избори
Добродојдовте на интернет страните на Друштвото „Македонија“ - Echallens
Основано во 1989
Турнир во мал фудбал 2014 St-Barthélemy
15.09.2013-Турнир во голем фудбал по повод 8-ми Септември
Турнир во мал фудбал 2013 St-Barthélemy
Караван низ Македонија 2014
Годишна програма 2013
Стара-Нова Година 2014
Меморијален турнир во мал фудбал Борис Трајковски
Неделен фудбал
Весниците за Друштвото
Македонија 2025
Новогодишен ручек 2013 со локалната власт и членовите на друштвото
Меморијален турнир во мал фудбал Борис Трајковски

МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ
                          БОРИС ТРАЈКОВСКИ
                                             
 
НА 24.02.2013 ОД 10 ЧАСОТ ЌЕ ЗАПОЧНЕ МЕМОРИЈАЛНИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ
„БОРИС ТРАЈКОВСКИ“. ОВОЈ ТУРНИР Е ВО ЧЕСТ НА ПЕРАНО ЗАГИНАТИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ
НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА г-динот  БОРИС ТРАЈКОВСКИ.
 
ОВА ГОДИНА ТУРНИРОТ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ПО 13ти ПАТ ВО САЛАТА НА (POLIEZ PITTET)
 
ОВА ГОДИНА ОРГАНИЗАТОРИТЕ ВОВЕДУВАAТ НОВИТЕТ,А ЗА КОЈ КЕ МОЖЕТЕ И САМИ ДА
СЕ УВЕРИТЕ НА САМОТО МЕСТО, ОВА ГОДИНА ОРГАНИЗАТОРИТЕ ЌЕ ОБЕЗБЕДАТ НАГРАДИ
ЗА СИТЕ МЛАДИ УЧЕСНИЦИ.
 
КАКО И СЕКОЈА ГОДИНА И ОВА ГОДИНА ВЕТУВАМЕ,ДОБАР ФУДБАЛ, ДОБРА ЗАБАВА,
ВКУСНА МАКЕДОНСКА СКАРА.
 
ПРАВО НА УЧЕСТВО ИМАТ СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СПОРТИСТИ.
 
УЧЕСТВОТО НА ТУРНИРОТ Е БЕСПЛАТЕН.
 
 
ПРЕТСЕДАТЕЛ:
ИВАН ТРАЈКОВ
079 331 72 40


ПочетокРаботно претседателствоЧленовиСемејствата на членовитеСпонзориКонтролен одборФотографииКорисни адресиКонтактАрхиваАрхива 2011 избори